Ofte stillede spørgsmål for jobsøgende

Hvordan kommer man i gang?

Her er en guide til, hvordan du opretter dig som jobsøgende

 

Nedenfor ser du de ofte stillede spørgsmål fra jobsøgende. Finder du ikke svar kan du også kontakte support på tlf. 50961786 alle hverdage ml. 9-15. 

 

Spørgsmål 

Svar

Kan alle oprette en jobsøgerprofil?

Ja, alle som er interesseret i et job i transportbranchen er velkomne til at oprette en gratis profil på DEKRA's Jobportal, og får dermed adgang til at finde og ansøge alle jobs blandt vores partnere. 

Hvorfor skal jeg oprette en profil?

Når du opretter en profil bliver det nemmere for dig at ansøge jobs. Med et CV kan du nemt søge jobs og sende dit CV til arbejdsgiveren. Samtidig får du også mulighed for at gemme jobannoncer du gerne vil ansøge, få opdateringer fra virksomheder du gerne vil arbejde hos, og du får et samlet overblik i sektionen ""Min Konto". 

Hvordan opretter jeg en profil?

Du kan oprette en brugerprofil ved at klikke på "Opret bruger" og udfylde felterne. Det tager kun få minutter. Dernæst kan du oprette dit CV så det bliver hurtigere for dig at sende ansøgninger og der bliver mere professionelt. Desuden bliver det nemmere for arbejdsgiveren at finde og læse din ansøgning samt styre processen, så netop du bliver udvalgt til jobsamtalen. 

Hvordan opretter jeg mit CV?

Efter du har oprettet en brugerprofil kan du oprette dit CV under "Min Konto". Klik på knappen "Opret CV" og følg vejledningen. Hvis du allerede har et CV kan du uploade og importere dit nuværende CV så det hele bliver meget nemmere.

Hvorfor skal jeg udfylde detaljer om kørekort og certifikater i mit CV?

Mange vognmænd søger kandidater med specifikke kompentencer. Hvis du oplyser hvilke kørekort og certifikater du har, bliver din chance for at få jobbet meget større. 

Hvordan søger jeg et job?

Når du har fundet et job du er interesseret i kan du trykke på "Ansøg nu". Hvis du allerede er logget ind bliver det meget nemmere da de fleste felter bliver udfyldt automatisk. Du skal dernæst vælge at dele dit CV og skrive en kort ansøgning eller besked til virksomheden om hvorfor du er et godt match til stillingen. Hvis du allerede har skrevet en standard ansøgning kan du vedhæfte denne som PDF eller Word. 

Hvis du ikke har en profil på Jobportalen skal alle felter udfyldes manuelt. Du kan dernæst vedhæfte CV og skrive en kort ansøgning. 

Kan jeg ændre email til min konto?

Ja, hvis du vil ændre din email, skal du sende en besked til support på [email protected] og oplyse den nye email.

Kan jeg ændre password til min konto?

Ja, du kan ændre password når du er logget ind på din konto. Gå til "Min konto" og tryk på "Indstillinger". Her kan du indtaste et nyt password og trykke Gem.

Hvordan sletter jeg min profil?

Du kan slette din profil og alle data under "Min Konto" - "Indstillinger" og dernæst trykke "Slet Profil".