DFD Odense - De Forenede Dampvaskerier

VASKE- OG LEJELØSNINGER, DER GØR DIN HVERDAG NEMMERE

Gennem branchespecifikke vaske- og lejeløsninger sikrer vi dig skræddersyede og skalerbare tekstil- og serviceløsninger. Vi har en mission om, at det skal være nemt for vores kunder at fokusere på deres kerneopgave i hverdagen. Derfor bestræber vi os på, at give vores kunder de bedste løsninger på markedet, gennem grundig dialog, nem onboarding, sikker service og løbende justeringer efter behov. 

SAMARBEJDE EFTER DE HØJESTE BRANCHESTANDARDER

For os er vasketøj mere end rent og beskidt tøj. Det er også logistik, sikkerhed, dokumentation, sporbarhed og ressourceoptimering. Der er nemlig en verden til forskel på, om der er tale om arbejdstøj til specialiserede områder med høje krav til sikkerhed eller en måtteløsning. Netop derfor har alle vores vaskerier et specifikt branchefokus, som også er din garanti for overholdelse af alle branchestandarder.   
Hver eneste dag er flere tusinde mennesker i kontakt med vores tekstiler og løsninger – det gælder naturligvis vores kunder, men i høj grad også vores kunders kunder. Vi leverer bl.a. måtter, hygiejnedispensere, klude, rengøringsartikler, linned, arbejdstøj og uniformer til alle brancher i Danmark.  

Genkender du ikke dig selv og din branche i nedenstående, så kontakt os endelig for en konkret løsning.