Papuga A/S

Historien starter i 1971, hvor Papuga A·S bliver grundlagt af Merete og John Papuga, Brørup.
Idégrundlaget var buskørsel i ind- & udland og altid i nye turistbusser.
I dag er det sønnen, Carsten Papuga der driver selskabet videre.  

Tiden går, og vi følger med. Vi er parate til fremtiden med nye tiltag og idéer – det handler om at give kunden en unik rejseoplevelse. Vi har rødder i forskellige brancher – alle med begge ben på jorden og et glimt i øjet til fælles. Hver for sig er vi specialister. Sammen er vi et stærkt team.

Vi har erfaring med planlægning af kundetilpassede »events« og busrejser i Europa. Vi samler hver dag ny viden om muligheder for grupper og virksomheder. For individuelt rejsende er vores stærke side storbyferier i Europa og turarrangementer i Danmark. Uanset rejsens formål lytter vi. Vi har tid til dialog. Vi vejleder. Det giver os et forspring til fordel for vore kunder.

Vore busser købes fabriksnye. Herved præger vi dem både ind- og udvendigt fra starten. Foruden at opfylde myndighedernes krav, tilgodeses vore krav til optimal indretning og komfort - til gavn for vore kunder. Vi lader busserne male i iøjnefaldende farver. Det gør os genkendelige. På vort eget værksted sørger mekanikerne for løbende vedligeholdelse. En vedligeholdelse, der prioriteres højt, så busserne kan forblive driftsikre og præsentable. 

Chaufførerne deltager løbende i køretekniske og servicerelaterede kurser. Løbende uddannelse, tæt teamwork med kontoret i Brørup og flere års erfaring giver kollegaerne på landevejen en solid ballast til professionelt at kunne håndtere mange situationer. Supplerende ydes der døgnservice til personalet på landevejen!