Skals vognmandsforretning

Vognmanden i Skals – en transportløsning til dig!

Alsidig vognmand i Jylland

Vi har i  30 år eksisteret som vognmand i Skals og kørt til forskellige byer i Danmark og udlandet. Eftersom vi ligger centralt placeret i Jylland, har vi mulighed for at varetage opgaver i hele Jylland. Vi har stort kendskab til kørsel for byggebranchen, landbrug og ikke mindst løsninger til den private villaejer. Bestiller du os, vil du blive mødt af et veletableret firma, som vægter god kundeservice meget højt. Vi har en stor fleksibilitet i forhold åbningstider og kan også hjælpe dig i weekenden, hvis du laver en aftale med os.

Lokalt anerkendt vognmandsforretning

Skals Vognmandsforretning blev startet d. 1 oktober 1989 og har langsomt arbejdet sig op til at være en lokalt anerkendt vognmandsforretning. Vi er beliggende i Skals og har intet mindre end 8 forskellige lastbiler til rådighed.

Vi kendetegnes ved, at vi vægter den gode dialog med alle vores kunder. Derfor kommer vi gerne ud til dig, så vi kan se, hvad du ønsker hjælp til. Som vognmand i Viborg er det vores fornemmeste opgave at gøre det nemt for dig at være kunde hos os. Vi bestræber os altid på at overholde vores aftale, og tager os gerne tid til at rådgive og hjælpe dig i forhold til den opgave, du ønsker, vi skal løse for dig.

Vil du have et tilbud?

Som din vognmand er vi altid tilgængelige, hvis du har en opgave til os, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt os på tlf 40 45 86 50 eller på [email protected] – vi ser frem til at høre fra dig.