Aldi

  • Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund, Danmark
  • aldi.dk

ALDI Danmark i konstant forandring

I Danmark har ALDI 182 butikker fordelt over hele landet. Hovedkontoret ligger i Albertslund i Storkøbenhavn, og derudover er ALDI Danmark opdelt i tre regionale selskaber, beliggende i hhv. Karlslunde, Kolding og Haverslev, som hver varetager alle butikkerne i deres region. ALDI Danmark hører til ALDI Nord gruppen, som er en af de førende detailvirksomheder i Europa og repræsenteret i ni lande.

Vores arbejdsplads

Enkel. Ansvarlig. Pålidelig. Det er ALDIs kerneværdier, som er med os i alt vi foretager os i forhold til vores kunder, men især også vores medarbejdere.

Medarbejderne er fundamentet i vores forretning. Uden medarbejdere i butikken, på lageret og på kontorerne, så er der selvsagt ingen af delene som ville fungere. Derfor arbejder vi også på højtryk for at gøre hver dag endnu bedre for alle medarbejderne – om du møder vores kunder i butikken, transporterer varerne fra lageret til butik eller om du har en af de mange kontorfunktioner.

Vi tilbyder attraktive personalegoder til alle i ALDI og vi sætter fokus på sundhed med frugtordning. Men det vigtigste er, at vi tilbyder en arbejdsplads, hvor vi er en stor familie. Det er en del af vores vinderkultur, at vi holder sammen og kæmper sammen for at skabe det bedste ALDI for dig som kollega, men også for vores kunder.

Vi vil gerne invitere dig med, når vi skuer ud i horisonten, tænker stort og former fremtidens ALDI Danmark. En forandring, som allerede er skudt i gang - og du kan være med på rejsen!  

Vi er altid på udkig efter nye talenter, så tag gerne et kig på vores karriereportal.