TML Trust Move Logistics A/S

Altid professionelle, fleksible og til tiden – 24/7

Vores team

Vi hos TML Trust Move, gør mere end blot at tage os af dine leveringer. Vi sørger for, at de når frem på dine vilkår, hele døgnet rundt og i hele landet. Ja, selvom du ønsker noget leveret klokken tre om natten.

Vores dedikerede team sørger for, at du altid får dækket din virksomheds eller organisations behov, til en pris, der er konkurrencedygtig.

Vi gør altid vores bedste for, at udføre enhver type levering. Vores tilfredshed ligger i, din tilfredshed.

Vores erfaring

Vi er gamle nok. Vi har været i branchen i mere end 20 år og har i dag 120 erhvervsbiler, der tager sig af vores kunders leveringer fra hele Sjælland.

Som resultat heraf, samt indgående kendskab til udviklingen i branchen, har vi implementeret forskellige løsninger, der er til fordel for alle vores kunder. Det betyder, at vi kan varetage dine ønsker og behov for dine forskellige leverancer.

Individuelle løsninger

Alle vores kunder får særskilte og individuelle løsninger. Det får du også. – Du får nøje beskrevet, hvilken type leveringer der vil blive varetaget af os og hvordan forløbet for leveringerne vil være. For os gør det ingen forskel om du har faste eller enkelte leveringer.