Frederikssund Handibusser A/S

Frederikssund Handibusser A/S er i dag en mellemstor virksomhed med 28 busser og 35 Ansatte
Frederikssund Handibusser A/S udfører kørsel for Frederikssund Kommune, Region Hovedstaden, Movia Flextrafik samt for en del Plejehjem, Skoler og Institutioner på hele Sjælland.
Frederikssund Handibusser A/S udfører også Turistkørsel / Privatkørsel  med luksusbusser på op til 20 Personer
Alle FHB’s busser er udstyret med lift.

Frederikssund Handibusser A/S er et firma, der vil gøre alt for, at opfylde alle dine ønsker i forbindelse med en bustur.
Vi sætter en ære i at servicere alle, så turen bliver vellykket. Vi går ikke på kompromis med sikkerheden. Vi samler på tilfredse kunder. Gennem sikker og flexibel transport, yder vi en god service til vores kunder
Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere.

Miljøforhold

FHB’s vogne bliver vedligeholdt i henhold til de af fabrikken foreskrevne intervaller. Motorolien er af den bedste fuldsyntetiske slags. Alle FHB’s biler er monteret med pollenfilter. Hele FHB’s vognpark kører på miljødiesel. Bilerne bliver dagligt kontrolleret, så fejl og mangler kan blive udbedret med det samme. FHB benytter udelukkende leverandører som har en ansvarlig miljøpolitik. FHB lægger stor vægt på, at fremstå som en moderne og ansvarlig virksomhed, hvorfor vi gør meget ud af at vores vogne konstant er vedligeholdte, både kosmetisk og mekanisk, hvilket sikrer at vognparken fremstår som pæne og velholdte biler i gadebilledet.

Chauffør

Alle FHB’s chauffør får ved ansættelsen udleveret en medarbejderhåndbog, som giver svar på hovedparten af de generelle spørgsmål, man som chauffør kan blive konfronteret med.
Alle nye chauffør bliver oplært og undervist af en erfaren chauffør inden de får deres egen rute.
FHB afholder jævnligt målrettede kursus for chaufførerne, såsom genopfriskning af førstehjælp,
Kundebetjening, konfliktløsning, kend din bil, samt glatføre og miljørigtigt kørsel.
Derudover bliver alle chauffører løbende tilbudt kurser der er relevant for deres ansvarsområde. Samtlige chauffører hos Frederikssund Handibusser har erhvervet BAB kurserne.

Driftsledelse og driftsovervågning

Den daglige administration i Frederikssund Handibusser A/S varetages af Direktør Rikke Bang Bjerreby
Med assistance af Chef Disponent Ole Nørskov, fra kontoret beliggende Vølundsvej 28 i Frederikssund.