TLS A/S

TLS er et transportfirma som supporterer store som små firmaer med transport og installation af deres produkter indenfor kopi/print samt hårde hvidevarer-branchen. Vi håndterer alt indenfor flytninger (privat/erhverv/arkiv).

TLS oplærer deres eget personel over en periode v/sidemandsoplæring (learning by doing) samt kurser internt i huset. Mødetider varierer fra dag til dag, udover dette kører TLS med 4-dages arbejdsuge. Udkørsel sker fra Risskov v/Århus hver dag.

TLS kan tilbyde en spændende samt alsidig arbejdsplads, hvor man møder nye mennesker og udfordringer hver dag.

Hos TLS tager vi ansvar hele vejen. Vi lægger os hver dag i selen for at stille markedets bedste service og mest kvalificerede medarbejdere til rådighed for dig og din virksomhed.

Vi er meget mere end et transportfirma, fordi vi lægger lige så meget energi i opstarten og afslutningen af opgaven, som vi gør i selve transporten. Når du vælger TLS, behøver du ikke bekymre dig om eventuelle udfordringer ved installation eller nedtagning – vi transporterer intelligent og løser de forhindringer, der måtte dukke op undervejs.

Vi optimerer konstant vores forretning samt tilføjer og tilpasser services efter vores kunders behov. Vi har skabt vores services netop for at tilgodese den gennemskuelighed, der er så vigtig for at give dig og din virksomhed grund til at stole på os.

Som virksomhed har vi et ansvar for den verden, vi agerer i. Det er et ansvar, vi tager alvorligt og det er et ansvar, vi tager på os. De udfordringer, som vi står overfor i verden i dag, er imidlertid ikke nogle, vi løser over natten og heller ikke nogle, vi løser alene.

I en travl hverdag risikerer de udfordringer hurtigt at blive meget overordnede og ukonkrete – og dermed virker de svære at påvirke. Derfor anser vi det for værdifuldt, at vi, på tværs af hele vores samfund og hele verden, har en fælles referenceramme for arbejdet med bæredygtig udvikling – udmøntet i FN’s 17 verdensmål.

 

Vores arbejde med bæredygtighed

Hos TLS Group stræber vi efter at arbejde med miljø og bæredygtighed som et gennemgående pejlemærke – både når vi træffer de store strategiske og forretningskritiske beslutninger, og i ligeså høj grad i hverdagen, når vi hele tiden træffer de små valg. Mange af de valg – hvad enten de er store eller små - drejer sig nemlig i virkeligheden om at ændre vaner.

For at kunne lykkes med at ændre vanetænkning og vanehandlinger i det daglige arbejde forsøger vi at tvinge os selv og hinanden til at:

  • stille spørgsmål ved, om den sædvanlige eller oplagte løsning også er den bedste løsning – og den mest bæredygtige
  • reflektere over, om vi kan gøre noget smartere, mere effektivt eller mere skånsomt
  • udvikle arbejdsprocesser, materialebrug og lignende, så de bliver mere bæredygtige