Proflora

OM PROFLORA A/S

Proflora A/S er et selvstændigt indkøbs- og salgsfirma under Plantas Group koncernen. Vi leverer dagligt blomster og planter til den professionelle blomsterhandel. Vores indkøbsafdeling ligger i Holland, og salgsorganisationen har base i Kolding samt afdelinger i Aarhus, Aalborg og Odense.

VI har stærke relationer til både vores leverandører og kunder, som vi er i daglig dialog med. Det betyder at vi altid er up-to-date på nye tendenser og ønsker fra markedet, og kan handle hurtigt på dem. På den baggrund tilbyder vi hver dag et aktuelt sortiment af friske snitblomster og planter til både inden- og udendørs brug.

Vores vision er at skabe vækst og værdi sammen med toneangivende selskaber i branchen, og vores mission er at være en professionel leverandør til den professionelle blomsterhandler.

Vores salg foregår både gennem webshop, butik og salgsbiler, der kører ud til kunderne. Her præsenteres et bredt udvalg af friske snitblomster og potteplanter fra ind- og udland. Vores mål er altid at skabe en positiv forskel for kunderne.

Vi har en flad organisationsstruktur og lægger stor vægt på at vores ansatte har en høj grad af frihed i deres job, hvilket giver dem ansvar og engagement. Derudover er dagligdagen hos Proflora kendetegnet ved rummelighed og en fri omgangstone.

Proflora A/S er en gren af Plantas Group koncernen, der rummer en række selskaber indenfor blomsterbranchen og er aktiv i flere lande. Koncernen startede med stiftelsen af Plantas i 1979 og har sine rødder i familieejerskab og tydelige værdier som troværdighed, loyalitet og fleksibilitet. Plantas Group har ca. 200 dygtige medarbejdere fordelt på forskellige selskaber – herunder ProFlora A/S - og har fokus på at skabe jobs, der rummer masser af muligheder for både faglig og personlig udvikling. Koncernen er konstant i vækst og er derfor ofte på udkig efter flere medarbejdere til nye, spændende jobs.