Kai Andersens Eftf A/S

  • Ellehaven 48, 5690 Tommerup, Danmark

Kai Andersen Vognmandsfirma blev stiftet den 1.december 1947 af ægteparret Kai og Dagmar Andersen. Vognmandsforretningen voksede støt via hårdt arbejde, fornuftige investeringer og udviklingen i samfundet. I en periode var Kai og Dagmar oppe på en vognpark på 12 lastvogne, der stod til prægtigt skue på pladsen ved siden af virksomheden, når de ikke kørte på landevejene med alt lige fra jordkørsel, gylletransport, containere til kreaturer og grus.

1988 var et historisk år for Kai Andersen Vognmandsfirma. Her overtog Torben, Kai og Dagmars yngste søn virksomheden. Gennem hele Torbens ungdom havde videreførelsen og videreudviklingen af forældrenes livsværk været hans store drøm. Torben havde samlet meget erfaring fra vognmandsbranchen gennem flere års arbejde i virksomheden.

Med overtagelsen skiftede vognmandsfirmaet navn til det nuværende; Kai Andersens EFTF. Under Torbens ledelse voksede vognmandsfirmaet hastigt igennem de næste 2 årtier, og virksomheden blev medio 2013 omdannet fra enmandsejet virksomhed til aktieselskab. I 2014 fik vi samlet alle aktiviteter i nyt domicil i Tommerup.

Virksomhedens fundament bygger således på gode og sunde traditioner med stor faglig stolthed og fleksibilitet som de bærende elementer. Der er i dag ca. 60 medarbejdere beskæftiget i virksomheden og Kai Andersens EFTF. har i dag en omfattende vognpark bestående af kranvogne, blokvogne, vogne til gylletransport og containerbiler mm.

Hos Kai Andersens EFTF. står vi klar med råd og vejledning, og vi giver altid et godt tilbud på gyllekørsel, containerkørsel, specialtransport og kranopgaver. Kontakt os på 64751259 eller på [email protected]. så finder vi en løsning, der passer til dine ønsker og behov.