A.Sømod A/S

Kranvognmand med speciale i svære bakseopgaver og hejs samt montering af glas.

I dag har firmaet godt 15 ansatte. Hos os finder du ikke en vognmand, der ikke besidder en specialviden inden for transportsområdet, der er helt unik.

I årenes løb er firmaet vokset til at have omkring 15-20 specialkøretøjer, samt en mængde forskelligt hjælpe/bakseudstyr, der kan løse alle former for transport.

Firmaets første adresse var Aftenbakken i Gentofte, som dog relativt hurtigt blev for lille til den ekspanderende virksomhed.
I 1956 flyttede firmaet til Tinghøjvej i Søborg, men måtte i 2005 finde nye lokaler, på grund at en forsat udvikling og dermed en stigning af vognmænd.

Vi er digitale og bruger teknologi i vores hverdag, kan vi automatisere en process så chaufføren skal lave mindre administration, gør vi det.

Hos A.Sømod - er der rig mulighed for masser af udfordringer og en altid spændende hverdag.


kr. 27.000 - kr. 40.000 månedlig
A.Sømod A/S Glostrup, Danmark
01/10/2021
Fuldtid
Vi søger chauffør med kran-kompetencer som har lyst til en udfordrende og varierende hverdag. Du er lastbilchauffør med k rancertifikat (D & E) og har nogle års erfaring med at køre større lastbilkraner, 70 til 100 tm, eller mere. Vi skal nok sørge for den rette oplæring og introforløb til dig. Du vil i dit arbejde både skulle arbejde selvstændigt men du skal være i stand til at kunne indgå i teams med vore øvrige dygtige medarbejdere. Har du eventuelt erfaring med containerkørsel, glasmontage, hængere samt lastbilmonterede kraner er det en fordel. Vi møder dagligt nye komplekse opgaver og dagene ligner sjældent hinanden - trives du med spændende daglige udfordringer, er det lige dig, vi søger! Vi forventer du kan nikke genkendende til flere af følgende punkter; - Kørekort kategori C / E - Nogle års erfaring med større kraner. 70 tm til 100 tm. - Krancertifikat minimum kategori D og meget gerne E (lille og stort krankort) - Ren straffeattest - Flydende dansk...