Greens Engros

Greens Engros leverer dig friske råvarer i højeste kvalitet. Vi sætter en ære i at levere det bedste til vores kunder og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Hos Greens Engros har du trofast partner, der leverer dig de råvarer, du har brug for, når du har brug for dem. Det er et spørgsmål om gensidig tillid og vi har altid tænkt os at holde vores del af aftalen.

Filosofien bag Greens Engros

Grundstenen i vores filosofi er at kunne levere de bedste råvarer til den bedste pris. Vi er derfor i konstant i dialog med vores leverandører for at kunne levere dig de bedste og friskeste råvarer. Vi tør sætte spørgsmålstegn ved status quo og søge nye muligheder eller bedre alternativer for at sikre, at vi altid kan levere, hvad du har brug for.

Din succes er vores succes

Hos Greens Engros betragter vi vores kunder som partnere. Vi ved at kernen i et succesfuldt partnerskab er integritet, tillid og kvalitet. Derfor behandler vi alle vores kunder som langsigtede forretningspartnere. Din succes er vores succes og den succes, vil vi gå langt for.

Sammen om en bæredygtig fremtid

Jorden kalder og hos Greens Engros er vi ikke bange for svare. Vi har i de seneste år gjort en stædig indsats for at sikre, at vi hos Greens Engros kan være stolte over vores forpligtelser til klimaet. Vi leverer overskydende råvarer til FødevareBanken og WeFood. På den måde undgår vi, at gode råvarer, vi ikke kan få solgt, alligevel tjener et nobelt formål. Derudover har vi hos Green Engros engageret os i et partnerskab, der sikrer, at selv vores affald går til et højere formål. Du kan nu med god samvittighed købe vores friskpressede juice eller snittet grønt, velvidende at overskydende bioaffald køres direkte til bondemandens køer som organisk foder. Det synes vi giver mening.

Høj sikkerhed og løbende kontrol.

Selvom vi bestræber os på at kunne levere de bedste varer, til de laveste priser går vi aldrig på kompromis med vores medarbejderes sikkerhed. Udover at Greens Engros har tegnet overenskomst med Dansk Industri, har vi altid en tillidsrepræsentant, der varetager medarbejdernes interesser, således at vi kan sikre det bedst mulige arbejdsmiljø. Vi tror på, at vores glade medarbejdere er nøglen til, at vi kan levere den ekstra indsats, der gør os til de bedste i feltet.