Nobina A/S

Vi er Nobina, nordens største offentlige transportselskab. Hos Nobina arbejder 12.000 mennesker hver dag på at finde løsninger på dit hverdagspuslespil og samfundets store udfordringer. Det er ikke altid nemme spørgsmål at løse, men vi er meget glade for, at du har valgt at slutte dig til os på vores rejse. Sammen er vi store nok til at gøre en forskel.

Vi ønsker at bidrage til et mere bæredygtigt samfund. Derfor udvikler vi teknologi, der reducerer miljø- og klimapåvirkningen, uden samtidig at sætte grænser. Vi forbinder byer og regioner, så du nemt kan komme i skole, på arbejde eller besøge dit livs kærlighed i den anden ende af landet. Gennem innovation og erfaring skaber vi også en rentabel og stabil virksomhed, der giver arbejde til tusindvis af mennesker. I frokoststuen udveksler vi nogle gange erfaringer og perspektiver, der hjælper os med at vokse som virksomhed, når et utal af kompetencer har mulighed for at blive delt og udviklet. På den måde kan vi skabe en endnu bedre rejse for dig og for samfundet.

Det er vores måde at tage ansvar og vise respekt for hinanden og vores omverden. Sammen holder vi samfundet i bevægelse hver dag.