tc 2080 taxicentret fyn

Taxa i Odense – Tlf. 48 48 48 48 eller hent app

Telefonnummer til taxa i Odense er: 48 48 48 48.

Hent vores Odense taxa-app på App Store eller Google Play og bestil din næste taxa i Odense til fast lav pris.

Få et hurtig overslag på taxa prisen i Odense – prøv vores lynhurtige pris beregner og læs alt om taxa pris og takster i Odense. 

Læs alt om vores Covid-19-tiltag der gør din taxa-tur i Odense til en tryg oplevelse.

Bestil Taxa i Odense: Har du brug for et lift med en taxa i Odense? Brug Dantaxi i Odense, når du skal fra det ene sted til det andet. Når du bestiller en taxa i Odense via os, sender vi en af vores erfarne chauffører ud for at hente og bringe dig derhen, hvor du skal.

Bestil en taxa i Odense med vores app

Taxa odense

Dantaxi er dit nye taxiselskab i Odense

Vi har gjort det endnu nemmere for dig at bestille en taxa i Odense, når du har brug for det. Derfor kan du via Dantaxis app bestille en taxa i Odense.
Direkte links til Dantaxis Odense taxa-app: App Store /Google Play

Når du har brug for en taxa i Odense, har du altid et stort udbud af taxaer i din app, så du har altid en taxa lige ved hånden. I appen kan du både bestille store og små taxaer i Odense.

Følg din chauffør undervejs

Imens du venter på din taxa, kan du følge din chaufførs rute i appen. Så kan du sikre, håret bliver sat, som det skal, og at skoene passer til tøjet, inden din chauffør når frem.

Du slipper for at vente ude i kulden, og du kan hoppe direkte ind i din taxa uden irriterende ventetid.

Ingen skjulte gebyrer eller uforudsete udgifter med taxa priser i Odense

Når du bruger vores app, kan du være sikker på, at der ikke er skjulte gebyrer eller ubehagelige overraskelser, når du skal betale for din taxa.

I vores app kan du se, hvad prisen for din taxa kommer til at være, hvis du har indtastet den rigtige rute.

Når du bestiller en taxa i Odense, kan du selv vælge, om du vil betale den pris, du kan se i appen, eller om du foretrækker taxameter.

Når du skal betale, kan du enten betale via appen, hvis du har indtastet dit kreditkort, eller du kan betale på den gammeldags måde med kontanter og kort direkte i taxaen.

Hvis du vil have en kvittering, får du den tilsendt direkte til din e-mail, så du altid kan holde styr på dine udgifter til taxa.

I appen kan du desuden tjekke din historik for bestilling af taxaer, så du kan holde øje med, hvor tit du bruger en taxa i Odense samt alle andre danske byer.
Vil du undersøge, hvad en taxa koster inden du kører, så prøv vores populære og lynhurtige prisberegner og læs mere om taxa pris i Odense. 

Læn dig tilbage, og nyd turen med en erfaren chauffør bag rattet

Vi gør altid vores bedste for, at du får den bedste oplevelse i vores forskellige taxaer i Odense. Derfor vil du også kun opleve chauffører, der er stedkendte, veluddannede og behagelige.

I alle vores taxaer er der, for både din og chaufførens skyld, installeret overvågningskameraer. Vi forsøger hele tiden at forbedre os, så du kan få en behagelig tur.

Bruger du vores app, kan du desuden bedømme din rejse, efter turen er afsluttet. På den måde hjælper du os med at blive bedre, så vi fortsat kan yde en god service.

Kom trygt frem: Bestil din taxa i Odense

taxa odense

Dantaxi er tryg taxa i Odense. Alle vores vogne køre med ekstra Covid-19-tiltag.

Du kan altid føle dig tryg ved at bestille en taxa i Odense via Dantaxi. Vores samarbejde på tværs af landet gør, at vi altid har en taxa klar lige i nærheden af dig.

Dantaxi har følgende Covid-19-tiltag i vores vogne i Odense:

Afskærmning. Alle Dantaxi-vogne er udstyret med en afskærmning lavet af brudsikkert plexiglas mellem for- og bagsæde, som mindsker smitterisikoen og gør turen til en tryg oplevelse.

Håndsprit. Alle Dantaxi-vogne er udstyret med dispensere med håndsprit gør det nemt for både kunder og chauffører at holde den gode håndhygiejne før, under og efter turen.

Rengøring. Vores chauffører rengør og afspritter fælles berøringsflader efter hver tur, sådan at du kan sætte dig ind i en ren bil og nyde turen.

Bestil en taxa i Odense på almindelig vis over telefonen, eller benyt dig af vores app. Vores chauffører holder altid klar til at samle dig op.