Universal Transport A/S

OM OS

Universal Transport er et erfarent transportfirma, som blev etableret tilbage i 1991 som Universal Transport- og Flytteforretning. Vi beskæftiger os med alle former for transportopgaver i både ind- og udland for såvel det private erhvervsliv som det offentlige. Vi har derudover et lagerhotel, som benyttes af en lang række danske virksomheder.

 

Fragt- og godstransport

Universal Transport tilbyder alle former for fragt- og godstransport til både ind- og udland. Vi har et stort netværk og vi råder over et bredt udvalg af køretøjer fra 3.500 kg pallebiler til trækker-trailere, der udelukkende beskæftiger sig med godstransport. Vi kan køre med alt fra paller til stykgods. Det eneste krav er, at det skal kunne være på en lastbil.

 

Kranopgaver og kørsel i topklasse

Hos Universal Transport løfter vi opgaven professionelt. Vi råder over en mangfoldighed af kran- og containervogne og kan derfor løse alle tænkelige opgaver i forbindelse med krankørsel. Vi værner om sikkerheden og grundigheden i vores arbejde, som vi aldrig går på kompromis med. Kundens behov er altid vores største fokus, når vi hjælper med projekter. Hvad enten det er vinduer eller stillads, der skal hejses, kan vi hjælpe.

 

Vi klarer små som store opgaver professionelt

Universal Transport har flere trucktrailere til rådighed, som kan hjælpe med alt fra mindre til større leverancer. Vi har fleksible truckleverancer med stor sikkerhed, som kan håndtere opgaven uanset graden af kompleksitet. Igennem årene har vi klaret en mangfoldighed af opgaver, som har givet os en stor professionalisme og fagekspertise. Vi fragter alt fra byggeemner til træpiller, med hurtig aflæsning, også til byggepladser uden fast underlag.

 

Specialtransport

 

OM UNIVERSAL TRANSPORT

Vi råder over en lagerkapacitet på 20.000 kvadratmeter, heraf en moderne terminal på godt 8.000 kvadratmeter der suppleret med en vognpark på godt 70 køretøjer, på bedste vis, gør os i stand til at imødekomme vores kunders krav om en hurtig og præcis logistikløsning. 

Vores mantra er, at kunden altid er i centrum. Vi holder, hvad vi lover, og vi finder altid løsninger på de opgaver, vi bliver mødt med.

Vores hjemmeside:

www.universaltransport.dk