VTS

VTS – Vojens Taxi Service blev stiftet i 2013, med blot nogle få ansatte, og er i dag vokset til en virksomhed med over 80 ansatte.

VTS har flere fokuspunkter, men de vigtigste er:

  • Flexkørsel for trafikselskaber
  • Turistkørsel, VIP og almindelig bus og turistkørsel
  • Taxikørsel
  • Limousinekørsel
  • Kurerkørsel
  • Kørselsadministration

Med vores placering i Vojens, tæt på motorvej E45, ligger vi strategisk rigtigt for kørsel i hele Sydjylland og Sønderjylland, som vi betjener med egen vognpark fra vores lokation i Vojens. Vi opererer dog ikke kun i den sydlige del af landet, men har eksempelvis også kontrakt med Region Midtjylland om lægekørsel i Skive, Viborg, Silkeborg og Horsens. Lægekørsel udføres dels med egne biler, dels med underentreprenører i Skive og Tørring.

På Flextrafikområdet startede vi i 2014 med 4 personbiler og 2 liftbusser, og over årene har området udviklet sig kraftigt, så vi i dag opererer med 30 personbiler og 45 liftbusser.

På turistområdet vækster vi også, her er vores flagskib en 77 personers Neoplan Skyliner dobbeltdækkerbus med toilet, Wifi, køkken, klimaanlæg og en lang række andre faciliteter med henblik på at kunne yde den optimale komfort. Skylineren suppleres af en Neoplan Cityliner med plads til 53 passagerer. Også her er der toilet, køkken, klimaanlæg, wifi, samt mange andre faciliteter for at give passagererne den optimale oplevelse.

Vi kører limousine og VIP kørsel i vores Mercedes limousiner og minibusser. Her kan vi levere fra 5 til 20 pladser i nogle af markedets mest komfortable køretøjer.

Taxakørsel er naturligvis også et vigtigt forretningsområde. Vi kører fast i Syd- og Sønderjylland, men er også klar til at tage din bestilling, hvis du skal hentes eller bringes i eksempelvis Billund, Esbjerg eller Hamborg lufthavne. Vi kører både for private, men også for erhvervslivet, og vi har en vogn som passer til dit behov.

Med mange arbejdsområder inden for de forskellige grene af, primært, persontransport, lægger vi vægt på at vores chauffører er professionelle i deres omgang med kunderne, er punktlige og servicemindede, og altid opdaterede i forhold til de nyeste kurser indenfor persontransport.