H. Daugaard A/S

H.Daugaard koncernen er en privatejet international logstikvirksomhed, hvor ejerkredsen består af: Michael Frihagen, Palle Mogensen og Michael Dixi Nielsen.

Fra hovedkontoret i den gamle, historiske toldbygning for enden af havnen i Kolding har vi en fantastisk udsigt til det sted, hvor det hele startede – og hvor vi stadig har vores centrale HUB med store, moderne terminaler og lagerfaciliteter, som er tæt forbundet med verdenen omkring os via jernbane, skib og vej. Et trafikalt knudepunkt midt i Danmark hvor vores mange specialister dagligt løser forskelligartede transport- og logistikopgaver for vores mange kunder.

Vores koncept bygger på at kombinere de mest optimale transportformer fra A til B – med fokus på en løbende udvikling af vores ’people, performance og precision’. Vi udvikler os positivt og målrettet med et stort, dedikeret team på mere end + 200 kollegaer – og som samarbejdspartner vil du opleve, at vi arbejder tæt sammen for at imødekomme det stigende aktivitetsniveau – uden nogensinde at gå på kompromis med sikkerhed, deadlines og at tilbyde et bæredygtigt transportkoncept med fokus på miljøet. Vi ønsker at arbejde proaktivt og målrettet for hele tiden at optimere vores løsninger, så det bliver mere og mere bæredygtigt.