Remondis

REMONDIS A/S er en del af den af den tyske familieejede virksomhed REMONDIS, der på verdensplan beskæftiger mere end 30.000 medarbejdere, på 800 lokationer i 30 forskellige lande. Vores kerne kompetence i Danmark er indsamling, transport, affalds- og genbrugsløsninger.

Vores kunder er små, mellem og store private virksomheder såvel som kommuner og statslige ministerier og -institutioner.

REMONDIS’ mål er en fortsat udvikling af teknik, ny viden, engagerede medarbejdere samt at kunne yde den service, vores nuværende og nye kunder efterspørger nu – og i fremtiden. Det overordnede mål er at beskytte natur, miljø og klima. Med al vores styrke og hele vores hjerte.

Som partner for mange af landets kommuner hjælper vi via vores affaldsløsninger mere end 1,3 millioner danskere, og vi omsætter årligt store mængde af affald, der finder (gen)anvendelse som energikilder eller som råstoffer i nye produktionskredsløb. Inden for behandlingen af virksomhedsaffald, tager vi os årligt af omkring 100.000 ton forskelligt genbrugs materiale, som gennem os får nyt liv.