Lantmännen Unibake Danmark A/S

Lantmännen Schulstad er en førende global bagerikoncern med ekspertise i friskbagt, forbrugerpakket brød og bagværk til detailhandlen.

I Danmark daterer vores arv tilbage til Viggo Schulstad, som åbnede sit første bageri i 1880 i København, og siden da har vi arbejdet på at forny of forbedre danskernes brødkultur.

Men udover at bage brød til danskerne hver eneste dag, er Lantmännen Schulstad en del af clustret Finland, Baltikum og Danmark, som leverer frisk brød 6 gange om ugen til 8.500 detailbutikker og 17,4 mio. forbrugere på det Nordeuropæiske marked. 

Dermed er vi en stor og ikke mindst stolt nation af bagere med fokus på at udvikle og forbedre den globale brødkultur og på samme tid holde fast i de originale bagemetoder og processer, der giver det bedste brød og bagværk.

I Lantmännen Schulstad har vi 3 bagerier fordelt rundt om i landet, og med vores 2 populære brands, Schulstad og Hatting, er vi tilstede i hele dagligvarehandlen og kendt blandt hele den danske befolkning. 

Lantmännen Unibake Danmark A/S Hammerholmen 21, 2650 Hvidovre, Danmark
24/06/2021
Fuldtid
I Schulstad får du ansvarsbevidste, imødekommende og professionelle kollegaer. Du vil møde nærvær og humor, uanset om du søger job i et af bagerierne, i distributionen, i administrationen eller i salg. Du ansættes lokalt i et godt forankret team, og du bliver samtidig en del af Lantmännen Unibake, som er en international bagerikoncern, der har hovedkontor i København. Viggo Schulstad blev født i 1848 og var med til at udvikle den type surdej, man bager med i dag. Han var pionér. Det er vi stadig. Hvis du har fået appetit på mere, så går du en god og spændende tid i møde som vores nye kollega. Schulstad er markedsleder i Danmark, og vi har Business in mind and People at heart. Er du vores nye distributionschauffør til Schulstad i Hvidovre? Alle medarbejdere på terminalen i Avedøre spiller en væsentlig rolle ift. distributionen af frisk brød til 800 butikker. På bageriet produceres både franskbrød, boller, toast, sandwich og rugbrød, og fra vores terminal pakkes og fragtes...