Holte Flytte og Vognmandsforretning ApS

Holte Flytte- og Vognmandsforretning ApS er grundlagt i 1897. Det har givet os mere end 115 års erfaring inden for faget, og virksomheden fremstår i dag som en veletableret samarbejdspartner for såvel private som erhvervdrivende.

Med traditionelle værdier, personlig engagement og et højt serviceniveau tilbyder vi en moderne virksomhed, når I har brug for et flyttefirma eller en vognmandsforretning i forbindelse med f.eks. flytning, materiale transport/levering, udgravning eller blot en opbevaringsplads.

Kunden er altid i fokus hos Holte Flytte- og Vognmandsforretning ApS.

Vi arbejder målrettet mod at indfri jeres forventninger og derigennem få endnu en gode anbefaling. Visionen er en glad og tilfreds kundekreds, hvor alle forventninger til såvel traditionelle som mere komplicerede opgaver kan indfries.

Et vellykket samarbejde er - og har altid været den bedste vej til nye kunder, og Holte Flytte - & Vognmandsforretning ApS imødekommer en hver opgave professionelt, punktligt og effektivt, samt vores service altid foregår i åben dialog med jer.

Virksomheden drives i dag af ejer Klaus M. Pedersen og består af:

  • 2 flyttevogne
  • 2 lastvogne med wierehejs, heraf 1 med kran/grab
  • 1 skraldevogne
  • 1 varevogn
  • 2 møbellifte
  • diverse affaldscontainere af forskellig art og størrelse
  • samt et fantastisk mandskab...

Vores service er omfattende, og du kan her på siden på et indblik i, hvad vi kan gøre for dig. Såfremt du måtte have spørgsmål eller ønsker der ikke er dækket her, søger du et uforpligtende tilbud, eller er der andet vi kan være behjælpelige med, er du velkommen til at kontakte os og høre nærmere.

Søger I en pålidelig samarbejdspartner til jeres projekt, er Holte Flytte - & Vognmandsforretning ApS den helt rigtige samarbejdspartner i alle henseender!