Lunde Vogn Adm. ApS

Vognmand med mange års erfaring på Fyn

Skal du bruge en vognmand til vognmandskørsel? Lunde Vognmandsforretning ApS er et kvalitetsbevidst vognmandsfirma, der tilbyder kørsel og flytning af alt mellem himmel og jord på hele Fyn, og vi har særligt udført opgaver i Odense, Bogense og Søndersø. Vi er manges foretrukne valg, da vi altid er i stand til at kunne udføre dit arbejde til en fordelagtig pris, uden at dette går ud over kvaliteten, og herudover kan du være sikker på, at vi altid overholder leveringstiden samt aftalte betingelser.

​Vælger du os som chauffør til din næste opgave, kan du altså være sikker på, at vi udfører den effektivt og hurtigt til en konkurrencedygtig pris, og at den desuden indfrier dine forventninger i forhold til det aftalte.

Effektiv vognmand med fokus på kvalitet

​Står du og har brug for en effektiv vognmand, der sætter kvaliteten højest, er vi således det oplagte valg, og herudover er vi i stand til at udføre en lang række opgaver såsom:

  • Levering af diverse grusgravsmaterialer
  • Minicontainere
  • Containerudlejning
  • Dyretransport
  • Renovation​​

​Vi tilbyder minicontainere i 400 liter, 600 liter og 800 liter, og herudover har vi en omfattende dag-til-dag-kørsel med containere. Her er vi i stand til at tilbyde dig gode priser på containere fra 7 m3 til 30 m3, hvorfor du med garanti vil kunne finde lige netop den størrelse, der passer til dit behov. Foruden containerudlejning kører vi også med slagtedyr og har en lang række specialvogne til det formål, så du kan få transporteret dyr sikkert og roligt.​