Flemming Kjær Transport

"Vi leverer skræddersyede transportløsninger til vores kunder. Vores service er løsningsorienteret, målrettet og kvalitetssikret. Uanset hvilken transportløsning du søger, hjælper vi dig sikkert og hurtigt i mål. Vi distribuerer alle typer varer til konkurrencedygtige priser"

 

Lidt om Flemming Kjær Transport

Med ønsket om at levere god service og sikre transportløsninger til private og erhverv, startede vi vores firma i 2006. I dag har vi over 25 biler under vores vinger, samt en stab på 20-30 energiske og serviceorienterede medarbejdere.

 

Transport Østjylland - Mød Flemming og Anette Kjær og få transport du altid kan regne med!

 

Vi ser vores virksomhed som et familiefortagende i mere end én forstand. Ud over den nære familie, som alle er involverede i firmaets drift, ses firmaets ansatte også som en del af familien. Her er plads til forskelligheder, så længe målet altid er at sikre kunderne den bedst tænkelige service. 

Vores mange faste kunder vidner om, at vores høje kvalitet og service stråler igennem. Det er vi stolte af. Så uanset hvad fremtiden bringer, vil du altid kunne regne med kvalitet, stabilitet og god service, når du vælger Flemming Kjær Transport.

 

Bæredygtig transport i Midtjylland

Vi ønsker at bidrage til en grønnere fremtid. Derfor bruger vi kun miljørigtige biler. Alle vores vognmænd bliver sendt på køretekniske og dieselbesparende kurser. Slutteligt overvåger vi alle vores biler via GPS, så vi kan undersøge om tranporten altid er optimal – både af hensyn til miljø og økonomi. Alt det sikrer dig en sundere og bedre transportløsning.

 

Transport med god samvittighed

Det er ikke kun inden for bæredygtig transport, at Flemming Kjær Tranport tager ansvar. Vi har en stærk social profil, som blandt andet ses i vores kommunale samarbejder.

Vi ansætter flexjobbere, flygtninge og andre borgere, som trænger til stabile rammer på arbejdsmarkedet.

Vi sikrer ikke kun vores kunder de bedste vilkår, men skaber også en tryg og god hverdag for vores ansatte, så de altid er klædt på til at møde kunden i øjenhøjde.

 

Flemming Kjær Transport er et godt og stabilt sted for chauffører med brug for faste rammer

 

Nærvær fra start til slut skaber tryghed for både ansatte og kunder. Vælger du os, vælger du ikke kun en vognmand eller en kurerservice, der kan få dine varer fra A til B. Du vælger en samarbejdspartner, der sikrer dig de bedste transportløsninger, samtidig med at vi tager ansvar menneskeligt og miljømæssigt. Det koster dig ikke ekstra at vælge kørsel med god samvittighed.

 

”Det bedste sted, jeg har arbejdet. De giver den bedste støtte, man kan ønske sig, når man har fået en alvorlig sygdom. Kunne ikke ønske mig en bedre chef.”

– Tommy Bachmann Jensen, tidligere medarbejder.