Kaj Rosgaard & Sønner ApS

Om Rosgaard A/S

- Formidling og omsætning af smågrise, avlsdyr og slagtedyr
- Håndterer over 1.000.000 dyr årligt
- Ca. 90 % eksporteres til en stor del af Europa 
- Egen vognpark med satellitovervågning og certificeret til lange transporter
- Familiedrevet siden 1925
- I 2000 blev fjerde generation medejere af vognmandsvirksomheden
- I 2007 stiftedes handelsfirmaet Rosgaard A/S
- I 2010 blev Ravnstrup Eksportstald A/S etableret

Formidling og omsætning af smågrise, avlsdyr og slagtedyr

Rosgaard A/S beskæftiger sig med formidling og omsætning af smågrise og avlsdyr i ind- og udland. Slagtedyr omsættes til både danske og udenlandske slagterier. Ca. 80% af omsætningen sker i faste griseringsaftaler.

Gennem tæt samarbejde med sælger i Danmark og køber i udlandet, sikrer Rosgaard A/S langsigtede løsninger. Her er personlige relationer, kvalitet og sikkerhed i højsædet.

Vore samarbejdspartnere i udlandet er nøje udvalgte og sikrer os en stærk position på de vigtigste europæiske markeder. Indgående kendskab til de regionale forhold sikrer en stabil omsætning samt kort reaktionstid ved ændringer.

Gennem egen vognpark og professionelle underleverandører sikres de bedste forhold for dyrene undervejs i transporten. Vi er garanter for veluddannede og velkvalificerede chauffører. Det anvendte materiel hører til blandt det nyeste og mest moderne inden for transport af levende dyr. Alle biler er udstyret med satellitovervågning og godkendt til lange transporter.

Rosgaard A/S håndterer over 1.000.000 dyr årligt, hvoraf ca. 90 % er eksport.

Ung virksomhed – stor erfaring

I 2007 blev firmaet Rosgaard A/S stiftet. Firmaet beskæftiger sig med omsætning og formidling af smågrise og avlsdyr i ind- og udland. Familien bag handelsfirmaet har dog siden 1925 drevet vognmandsvirksomhed med transport af levende dyr som vigtigste område.

Kaj Rosgaard har drevet vognmandsvirksomheden i en længere årrække. I 2000 blev Ole og Lars Rosgaard indlemmet i vognmandsvirksomheden som 4. generation.

Kaj og Ole Rosgaard står for driften af Chr. Rosgaard & Søn ApS., mens Rosgaard A/S i det daglige drives af Lars Rosgaard.