Godik Fyn ApS, Ejby

Landsdækkende Storleverandør

Godik ApS er landsdækkende storleverandør indenfor udlejning af materiel til events og festivaler, samt udlejning og salg af materiel til håndværk og industri, landbrug og detail branchen, samt skadeservice. Virksomheden består i dag af 3 afdelinger med hovedsæde i Brovst (Nordjylland), og afdelinger i Ejby (Fyn) og Hedehusene (Sjælland).

Godik udvider sit varesortiment løbende, og formår at være innovativ og nytænkende, for at kunne tilbyde nye og bedre produkter til kunderne.

“Vores kunders succes er nøglen til at vi selv kan have succes! Vi er derfor altid lydhør for vores kunders udfordringer og behov således at vi bedst muligt imødekommer disse”

Godik kan tilbyde:

–  Kundetilpassede løsninger
–  Som totalleverandører har vi et stort og bredt sortiment
–  Branchens stærkeste samarbejdspartner
–  Vi er opdaterede med de nyeste teknologier
–  Mange års erfaring i branchen

Udover at tilbyde et unikt totalkoncept, så benytter Godik sig udelukkende af egne transportløsninger med ladbiler og hejselad, hvilket giver en stor logistikmæssig fordel. Vi har egne værksteder, og sikrer derigennem, at vores materiel altid er i den bedste stand.

Vi har desuden døgnvagt for serviceopkald, hvilket giver kunden den bedst mulige sikkerhed i tilfælde af komplikationer. Vores specialiserede medarbejdere står klar til at guide dig til at udbedre situationen.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller er interesseret i en uforpligtigende samtale om dine behov og udfordringer!