Primagaz Danmark A/S

Primagaz er en del af SHV Energy, som er verdens førende leverandør af LPG. SHV Energy opererer i 28 lande, på tværs af brand kontinentale og har over 30 millioner kunder.


SHV Energy står blandt andet bag varemærkerne Calor Gas, Liquigas, Gaspol og Ipragaz. SHV Energy opererer primært i Europa, men er også til stede i både Sydamerika og Asien - og siden 2018 også i USA. På tværs af landende leverer SHV-fællesskabet løsninger til både private og virksomheder, tilpasset behov i de enkelte lande. Hvad slutter der er fortælling om levering til private forbrugere, til større landbrug eller til industrielle virksomheder, arbejder virksomheder i SHV-fællesskabet sammen for at blive den forudsagte leverandør af effektiv, arbejde og miljøvenlige energiløsninger. 

Et værdifuldt samarbejde

Det internationale samarbejde giver Primagaz Danmark adgang til et af Europas stærkeste leverancenetværk inden for gas. Det giver samtidig direkte adgang til viden og erfaringer fra de øvrige selskaber, og samarbejdet er dermed afgørende for at sikre nyeste viden om teknologi og arbejdsgange. 

Den grønnere BioLPG er et eksempel på, hvordan vores internationale fællesskab har skabt løsninger på tværs af lande - til gavn for kunderne og ikke mindst miljøet

Fælles brand

I januar 2017 fik vi et nyt globalt logo. Du vil derfor kunne genkende Primagaz mange flere steder i verden. Det fælles logo skal være med til at styrke det internationale samarbejde yderligere