SKAKS A/S

Skaks A/S er en Danmarks største virksomheder indenfor kraner- og specialtransport, og har med mange års erfaring specialiseret sig som et af Europas absolut førende på området.

Siden virksomhedens opstart i 1973 har vi opbygget en enorm erfaring på området, og ud fra den erfaring har vi samtidig også kunne opbygge, at vi den dag idag råder over en af Europas absolut mest effektive, specialiserede og moderne flåder indenfor kranarbejde, specialtransport, maskinflytning og baksning af de allerstørste elementer. 

Vi er samarbejdspartnere for alle lige fra Danmarks største Entrepenør- og Byggekoncerner, til det lokale bådlaug og med vores brede palette af topmoderne specialudstyr, gør at ingen opgave er for stor – ej heller for lille!

Vores godt 70 ansatte og over 80 køretøjer fordelt på 5 depoter rundt omkring i Danmark, gør at vi er i stand til at løse enhver opgave, endda med meget kort reaktionstid over hele landet, hele Norden og hele Europa. Men samtidig er vores rødder dybt forankret i den gode fornuftige Sønderjyske muld i Rødekro.

Skaks A/S er startet i 1973 af Magnus Skak Jensen på Rømø, og er idag drevet og ejet af sønnen Lars Skak Jensen der overtog efter faren i 2012, men har siden barns ben fået kranerne og mentaliteten ind med modermælken. 

Vi glæder os til her på siden at kunne præsentere vores verden, og vi glæder os til et forhåbentlig godt samarbejde!

Vi er ISO 9001:2015 certificeret, så vi er sikre på at vores procedurer og processer er så effektive og sikre som overhovedet muligt.