Sax-Trans A/S

Sax-Trans har en stærk position på transportmarkedet.
Siden Flemming Werner Jensen i 1977 startede Sax-Trans, har han gennem løbende opkøb af adskellige vognmandsforretninger og fragtruter, før Sax-Trans frem til en position som landsdelens klart største vognmandsforretning.

Med en solid stab på over 75 dygtige medarbejdere og en flåde på ca. 60 last- og varebiler, 5 modulvogntog, ca. 60 anhængere og sættevogne, og langt over 100 containere, veksellad mv er firmaet i stand til, at løse enhver transportopgave, med meget kort varsel.
Siden Sax-Trans i 1992 overtog Viggo Jensens Fragtmandsforretning i Nykøbing Falster og Sølvhøjs i Stubbekøbing, vi har målrettet arbejdet på at udvide forretningen, for at kunne leve op til, de stadig større krav der stilles, til hurtig og præcis levering. Som i alle brancher, gælder det også indenfor transportbranchen, der skal større enheder til, for at kunne yde den nødvendige service og kvalitet, og dermed kunne konkurrere.

Derfor er det også Sax-Trans, der efter en større strukturtilpasning i Danske Fragtmænd, dækker hele Lolland-Falster og Møn, med guder både til og fra hele landet.