Logistik Centralen A/S

Vores værdier

Som du måske har fornemmet, kan vi godt lide at gøre en forskel. Og det mener vi i en bred forståelse!

Vores daglige hovedfokus er selvfølgelig at gøre en forskel for vores kunder, da de jo er grundlaget for hele virksomheden. Men vi lægger også stor vægt på, at vores medarbejdere trives, kan udvikle sig, får en fair løn og generelt er rigtig glade for at gå på arbejde. Vi tror nemlig på, at når vores medarbejdere er glade, udfører de også et godt stykke arbejde (de er nemlig rigtig dygtige til det, de laver), og det smitter af på den oplevelse, vores kunder har med dem. Og det smitter også godt af på din virksomhed, når det er en kompetent og smilende chauffør, der afleverer dine varer til dine kunder.

Vi er desuden godt klar over, at transportbranchen ikke ligefrem er med til at forbedre klimasituationen. Derfor går vi højt op i at sikre os, at alle vores køretøjer – som det mindste – opfylder de nyeste miljøkrav. Derudover er vores store lager fuldt ud isoleret, og vi genanvender plast, sorterer affald og afleverer pantflasker.

Vi er en virksomhed, der er dybt forankret i vores lokalmiljø. De første 19 år foregik det hele i Aarslev, og sidenhen kun 8-10 kilometer længere væk i Odense SØ. Vi vil gerne dele vores succes med andre, og vi vil gerne give tilbage til den lille del af landet, hvor det hele startede. Derfor støtter vi flere forskellige klubber, gode initiativer og godgørende formål. Herunder er et par eksempler.

Vi er glade og stolte over at kunne hjælpe initiativer og formål, som støtter f.eks. børn og iværksættere. Det må da være win-win og god karma!