Silvasti

VÆLG NORDISK NR. 1 TIL DIN SPECIELLE TRANSPORT

Vi er en familievirksomhed specialiseret i specielle og tunge transporter samt projektlogistik. Takket være vores omfattende erfaring og viden om de nordlige forhold er vi nummer et inden for branchen i Norden med aktiviteter, der spænder over hele Europa og Rusland.

Vi er stolte af at give dig personlig og fleksibel service i dine mest krævende specielle transportbehov. Vi planlægger og udfører hver transport, fra et enkelt træk til altomfattende projekter, som en nøglefærdig løsning. Vores flåde har plads til alle størrelser af specialfragt.

HISTORIE

Det hele begyndte i 1970'erne

En ny historie i den finske historie med særlige transporter begyndte i begyndelsen af ​​1970'erne. Et betonanlæg i landsbyen Kangashäkki i det centrale Finland havde brug for at levere deres overdimensionerede betonbjælker til deres kunder. Jukka Silvasti, en lokal dreng, besluttede at tage udfordringen op. Han startede en forretning og fik sine lastbiler malet i gul og rød - de karakteristiske farver på trafikskiltene.

Operationer udvidet. I slutningen af ​​1970'erne blev Kostamus jernmalmemine i Sovjetunionen nær den finske grænse en vigtig forretningsmulighed for finske entreprenører. Træk jernskinner til Kostamus-jernbanen var også en lukrativ aftale for Silvasti-virksomheden i 1980'erne.

Omkring samme tid blev Silvasti den valgte partner for Rautpohja papirmaskinfabrik. Under Jukkas tilsyn trak Silvasti flere store papirmaskindele til Finland og i udlandet.

I 1989 solgte Jukka virksomheden til John Nurminen Oy, hvor han forblev administrerende direktør indtil år 2000, efter at være vokset til et af de største specialtransportvirksomheder i Finland.

Navnet Silvasti med sine gule og røde mærkefarver - et kvalitetsstempel - vendte tilbage til vejene i 2002. Ville Silvasti, Jukkas søn, startede forretningen ved at erhverve et lille firma, der trak knusere og jordbrydere over hele Finland. Startende med to lastbiler, en håndfuld trailere og to chauffører, kørte Ville operationerne og sad selv bag rattet, mens hans kone Hanna styrede økonomien og kontoret.

Transport begyndte at fokusere på den indenlandske maskinindustri, flåden og personale, der voksede konstant sammen med virksomheden. I 2007 var den første transport af vindkraft i Finland. Lige siden 2010'erne er vindkraftlogistik blevet en vigtig gren af ​​Silvastis forretning.

Omkring 2010 styrkede Silvasti deres internationale fodfæste ved at åbne kontorer i Sverige og Tyskland.

I 2015 kom tingene i fuld cirkel, da Ville erhvervede den særlige transportaktivitet tilbage fra Nurminen, det selskab, hans far havde solgt det til, og næsten fordoblet forretningen og ressourcerne.

Ved udgangen af ​​året 2017 erhvervede Silvasti det danske specialtransportselskab F rang Nørager & Co. A / S, og derefter steg omsætningen op til næsten 50 millioner euro og personale op til 180.

Efter erhvervelsen blev Silvasti den vigtigste aktør i den særlige transportindustri i Nordeuropa. Vejen fortsætter.