Esig Transport ApS

Esig Transport ApS

En virksomhed i udvikling og vækst.

Siden 2007 hvor firmaet blev grundlagt af Viggo Esig Andersen (ejer) med 3 biler og 3 ansatte. Har Esig Transport ApS været i vækst og udvikling, Det er specielt gået stærkt  de seneste 5 år, hvor vores vognpark nu er bestående af ca. 50 lastbiler og nogle få Sprintere. Det betyder at der er nok og se til. Både på vores eget værksted, som vi startede op i 2010, Som servicere de fleste af vores biler. Og ude på landevejen hvor vores chauffører, kører rundt med hovedsageligt Stykgods. Dag og nat distribution i Jylland og på fyn, for større aktører.

Vi har inden for de sidste par år fået bygget ny læsseterminal på domisilet i Brørup hvor vi flyttede ud i 2016. Der kører en del af vognparken gods ud fra hver dag. Samtidig tilbyder vi lagerhotel med plads til 1500 paller med plukløsninger.      

Vi sætter en stor ære i at sørge for et godt fællesskab, blandt vores ca. 90 chauffører, Vi bestræber os på at det skal være sjovt, og komme på arbejde hver dag. Så vi kan holde humøret og kvaliteten i top hver dag. Det betyder meget for os som virksomhed at vi kan levere en høj kvalitet overfor vores samarbejdspartnere.       

Vi har altid brug for friske chauffører, til og levere paller og pakker rundt omkring i det danske land, Da de fleste af vores biler kører omkring 30 stop om dagen, kræver det god fysik, et godt overblik og evnen til at samarbejde med dine kollegaer, for og få det bedste ud af dagen. Samt at man kan passe på materiel og gods vi kører rundt med  

At være ansat i Esig Transport ApS,   hjælper hinanden selv på m 

Og glæden ved og møde på arbejde