Fragtkompagniet

HVEM ER FRAGTKOMPAGNIET

VORES CHAUFFØRER ER VORES AMBASSADØRER PÅ VEJEN

Fragtkompagniet har siden 2002 leveret guder til Storkøbenhavn og har igennem den tid altid forstået ved imødekomme kundernes behov for rettidig transport.

</s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>

VI HAR BAGLANDET I ORDEN

Som en af de få vognmænd i branchen har chauffører hos Fragtkompagniet taget en grunduddannelse i chaufførfaget. Derfor yder de den bedste kundeservice, både ved afhentning og levering, så vores kunder får en god oplevelse når vi dukker op.

Ümüt Harc, Direktør, udtaler ”Vores chauffører er vores ambassadører på vejen. Kundernes oplevelse af vores chauffører og den måde de griber udfordringerne an på, har altafgørende betydning for vores forretning

DEN SIKRE LEVERING

Vi er online med Danske Fragtmænd. Når vi sender en ordre ind, kører den igennem Danske Fragtmænds bookingsystem og vi kan nøje følge med i vores leverings-kvalitet fra afhentning til levering af godset.

Vi kontrollerer alle vores fragtbreve dagligt og informerer vores kunder hvis der er ændringer eller mangler på leverancerne, inden vi kører ud med godset. Derfor er fejlprocenten under ½ pct. Efter skanningen af ​​de forskellige fragtbreve, sendes oplysninger automatisk videre til Danske Fragtmænd, og opdaterede fragtbrev udskrives.

Ved fejl undersøger vi fejl og igangsætter en procedure for at undgå lignende tilfælde i fremtiden, og optimerer derved vores effektivitet og kvalitet løbende, til fordel for alle involverede parter.

</s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>