DOB Dansk Overfladebehandling

Vores værdier.

Dansk Overfladebelægning arbejder ud fra et værdisæt, der danner grundlaget for alt, hvad vi foretager os. Eksternt såvel som internt.

Hos Dansk Overfladebelægning er vi kvalitetsbevidste, fleksible og positive.

Uanset om det er kunder, opgaver eller medarbejdere behandles alle med samme omhu. Derfor er Dansk Overfladebelægning en god arbejdsplads og leveringsdygtig i alle løsninger inden for overfladebehandling, vegecol-belægninger, forsegling og mindre asfaltopgaver.

Vi har været en professionel aktør på markedet siden 1981, og gennem alle årene har god rådgivning og kvalitetsarbejde været en selvfølge for os

Hos Dansk Overfladebelægning, i daglig tale blot kaldet DOB, er vi ikke som de fleste. Vi er ”nørder” på den gode måde. Vi har været i branchen siden 1981, og vi ved alt om asfaltbelægninger til veje, stier og pladser. Vi engagerer os dybt i hver eneste opgave og er meget detalje orienterede i vores måde at arbejde på. Det betyder, at du med DOB som samarbejdspartner får en kompetent og pålidelig samarbejdspartner, uanset om du skal anlægge nye veje, stier eller parker.