Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S

Flyttefirma København med speciale i nænsom transport

John Hansen og resten af ​​medarbejderne har arbejdet som vognmand i København i mange år og har fået masser af erfaring med en lang række forskellige opgaver. Vi er bl.a. kendetegnet ved at være specialister i nænsom transport af værdifuldt gods.

Alt gods er dyrebart - vores flyttefirmas drivkraft

  • Mission: Nænsom transport af dyrebart gods i ekspresfart
  • Vision: Stressfrie flytninger, hvor der er kælet for detaljerne
  • Filosofi: Alt gods er dyrebart, og flytning er mere end råstyrke og tempo
  • Nænsomhed: Når man er specialist i dyrebart og tungt gods, er man vant til at behandle alt flyttegods som særlig værdifuldt
  • Fuld galop: Den dag i dag bliver kunderne stadigt forbavsede over, hvor hurtigt det går
  • Begejstring: Vor flyttemænds evigt høje humør er med til at lette nogen stemning
  • Finish: Flytning kan være noget rod, men ikke når vores flyttemænd kæler for detaljer

John og Leon Hansen

John Hansen har det overordnede ansvar, og beskæftiger sig hovedsaligt med administrativt arbejde. Efter en arbejdsulykke i 1991 og et alvorligt trafikuheld i 2006 arbejder han ikke længere på fuld tid. John Hansen er ofte at træffe på kontoret i dagtimerne, dog på forskellige tidspunkter og ofte i korte perioder. Han kan kontaktes pr. e-mail på [email protected] eller på 20434343.

Leon Hansen står for den daglige ledelse og drift samt al planlægning, besigtigelser og tilbudsgivning med mere. Leon deltager i nogle af de mange forskellige opgaver vi påtager os for vores kunder, men størstedelen af tiden er han at træffe på kontoret, hvor han kan kontaktes på [email protected] eller på 32 97 28 17 alle hverdage mellem kl. 07.00 - 16.00. Skal du have fat på os uden for dette tidsrum, kan du ringe til vores vagttelefon på nummeret 40737373.

Lyst til at arbejde som flyttemand eller vognmand i København?

Engang imellem sker det, at vi er på udkig efter nye, kløgtige flyttefolk med værdierne i orden. Når vi ansætter nye folk, er det vigtigste, at de stemmer overens med vores værdier og er indstillet på at lære undervejs. Flyttemusklerne skal nok komme - det er din indstilling til opgaver og kundekontakt, der er vigtigst.

Frem til 31.5.2021 er forretningen her på Jorisvej 19, 2300 København S, og fra den 1.6.2021 vil alt foregå fra vores nye adresse Byvej 60, 4682 Tureby.

Allerede nu er vi påbegyndt flytningen af vores lager således at vi kan nå at få alt klart frem til 1.6.2021 hvor alt skal være væk herfra Jorisvej i København.

Grøn smiley for arbejdsmiljø

Vi behandler vores flyttefolk godt og har en venlig og uhøjtidelig omgangstone. Det gode arbejdsmiljø og fair lønninger betyder ofte, at vores ansatte gerne bliver hos os i lang tid. Det er vi glade for, for så kan vi alle drage nytte af hinandens erfaringer - og kunderne kan mærke en bedre service. Skriv eller ring til os, hvis du kunne tænke dig at arbejde med at flytte hendes hos os