Ole Larsen Transport

Ole Larsen er en solid og velkonsolideret virksomhed med flere årtier på bagsmækken. Hovedkontoret er placeret i Brabrand ved Århus, tæt ved det nye Transport Center Vest.

Udover hovedkontoret har virksomheden topmoderne lager og kølefaciliteter i 3 andre strategisk placeret steder langs motorvejsnettet i Danmark.

Hos Ole Larsen prioriterer vi kunderelationer højt. De første kunder hos Ole Larsen udgør stadig en stor del af vore aktiviteter og det synes vi siger en hel del om vores service. Hertil er der gennem årene kommet mange store og små kunder til der har været medvirkende til at udvikle og forme virksomheden til det den er i dag. Vi forsøger at udvikle os i takt med de ændrede krav til transportbranchen, og dette kan kun gøres i samarbejde med vore kunder.

Vore medarbejdere er uomtvisteligt vores største styrke. Vi har et godt arbejdsmiljø, der betyder, at vores medarbejdere har høj anciennitet i virksomheden. Omgangstonen er uformel og vi har stor tillid til hinanden, hvilket gør vore medarbejdere motiverede og ansvarsbevidste.

Vi går aldrig på kompromis hvad kvalitet angår – hos os er kvalitet en æressag. Vi råder i dag over mere end 120 lastvogne i vores flåde samt egne distributionslagre i Brabrand, Odense, Greve og Vejle, hvorfra vi distribuerer køle- og industrigods i hele Danmark.

Vores kompetencer ligger indenfor transport af fødevarer, papir og industrielt gods. Med et stort distributionsnet kommer vi hele landet rundt dagligt og henter alt fra halvpaller hos den lokale gårdmand til hele læs fra store produktionsenheder. Vore transport med fødevarer pålægger et stort ansvar og vi sætter en dyd i at afhente og levere samme dag i en ubrudt kæde af køl.

Vi er stolte af vore virksomhed og yder vores bedste hver dag i bestræbelserne på at yde den bedst mulige service til vore kunder uden kompromis.