Contrans A/S

Værdibaseret og international

Vi er en værdibaseret transportvirksomhed, der kører containerfragt i hele Nordeuropa. Vi tror på langsigtede relationer i alle sammenhænge og har derfor også holdning og ansvarsfølelser for hvordan vi driver virksomheden. Vi beskæftiger ca. 400 medarbejdere på forskellige kontorer i Europa. Vores hovedsprog er engelsk.

 

Uddannelse og kompetencer

Hos os har alle medarbejdere ret til at udvikle sig – uanset om de arbejder på kontor, værksted eller i lastbilen. Vi har fx et specielt uddannelsesforløb til alle chauffører, som har til formål at sikre så højt et niveau som muligt indenfor sikkerhed, venlig og fleksibel kundeservice samt fragthåndtering. Udover selve uddannelse er der hos os flere servicefunktioner der har til formål at øge kompetencerne, herunder kørestilsanalyster, HR-personale m.fl.

 

Respekt og ordentlige forhold

Vi er som organisation sammensat af flere kulturer. Det stiller krav til vores kommunikation og bliver samtidig vores styrke. Hos os er der ”højt til loftet” og plads til alle.

 

Det foretrukne logistikvalg

Vores vigtigste vision er at gøre livet lettere for vores kunder. Det betyder, at både afsender og modtagers særlige krav og behov skal imødekommes, at vi altid tænker fleksibelt og at løsningen altid findes i samarbejde med den enkelte kunde. Det har vi mange års erfaring med.
Når vi taler om at holde hjulene i gang, så handler det nemlig ikke kun om dem, der sidder på vores biler. Hos os handler containerfragt om mere end bare at køre containere fra havn til kunde. Et produkt får først for alvor værdi, når forbrugeren får det i sine hænder, og vi ser os selv som et afgørende bindeled.