Gribskov Turist ApS

Om Gribskov Turist ApS

Hos Gribskov Turist transporterer vi skole- og institutionsbørn sikkert frem og tilbage dagligt. Vi har endvidere stor erfaring med buskørsel for firmaer og private, og det gælder både i Danmark og i udlandet.

​Vi er altid ekstra opmærksomme på, at sikkerheden skal være i første række hos os. Derfor er alle busser naturligvis udstyrede med sikkerhedsseler. Vi lægger endvidere stor vægt på at levere en god oplevelse under transporten.

DU KAN BESTILLE TRANSPORT ELLER ET HELT ARRANGEMENT

​Du har mulighed for selv at planlægge en tur, og så klarer vi transporten. Vi kan også planlægge hele arrangementet for dig, herunder med eventuelle hotelovernatninger og besøg på seværdigheder undervejs.

Når vi kører med vores ældre publikum, har vi altid tid til en lille snak; og hvis det kniber med kræfterne, når bussen skal bestiges, giver vi selvfølgelig en hånd med. Omsorgen for vores passagerers velbefindende er altid en selvfølge, især når vi udfører handicapkørsel med vores liftbusser. Vi har lige haft besøg af Arbejdstilsynet, og resultatet blev en Grøn Smiley. Den betyder, at vores arbejdsmiljø på arbejdspladsen er i orden.