Skive Køletransport A/S

Skive Køletransport er en transportvirksomhed, som tilbyder køle-/fryse- og stykgodstransport primært i Danmark. Virksomheden har hovedkontor i Hobro og har omkring 175 dygtige medarbejdere over hele landet, som alle arbejder løsningsorienteret og målrettet mod at tilbyde vores kunder den bedste service, der passer til vores kunders behov.

Skive Køletransport blev etableret i 1978 af Anders & Aase Kristensen i Dommerby i Skive og har igennem nu 40 år været kendt for et højt serviceniveau, fleksibilitet og kvalitet ud over det sædvanlige. Virksomheden er vækstet fra at have været en mindre vognmandsforretning til i dag at være en stor transportvirksomhed ejet af N&K Spedition/HSF Koncernen samt Anders Mikael Christensen & Anne-Mette Lautrup, hvoraf Anders Mikael Christensen varetager stillingen som direktør for selskabet.

Yderligere udvidede virksomheden i 2020 med et køle-/fryselager i Horsens, der ydermere giver de bedste muligheder for at imødekomme kundernes ønsker i forhold til omlæsning og distributionskørsel. Skive Køletransport mål er at være kundernes fortrukne samarbejdspartner og leverandør i Danmark indenfor temperaturfølsomme transporter.

Skive Køletransport er en ældre vognmandsforretning, hvor der altid findes en løsning. Sådan var det da virksomheden opstartede i sin tid og sådan vil det forblive. Det er indgroet helt ind i Skive Køletransports hjerte og det gennemsyrer alt, hvad virksomheden giver sig i kast med.

Alt transport er styret af virksomhedens dygtige disponenter i Hobro og Horsens, som naturligvis også er behjælpelig med at finde løsninger og udarbejde tilbud, der skal anvendes til den aktuelle transport. Læs mere om hvordan du booker transport under E-booking på vores hjemmeside.