Poul Schou

Om Poul Schou

Vi har den filosofi, at det kræver mere end et stort kørekort at transportere et emne fra A til B. Først og fremmest skal “softwaren”, som er vores veluddannede medarbejdere, være opdateret. Hver dag udfører vores erfarne medarbejdere opgaver, der involverer tungt maskineri, og derfor prioriterer de altid sikkerhed højt. Af samme årsag betragter vi hos Pouls Schou gældende lovgivning som et minimumskrav, og har bl.a. ”sidekamera” monteret på flere af vognene for at optimere sikkerheden ved højresving.

På vores nye biler får vi monteret autopilot med afstandsmåler, så de automatisk bremser ned hvis afstanden til de forankørende bliver for lille, samt overvågning, der giver chaufføren besked, hvis bilen bevæger sig væk fra den valgte vognbane – naturligvis hvor det er lovpligtigt, men også hvor det bare er sund fornuft.

Miljø

Vi arbejder dagligt for miljøet som din vognmand fra Fyn. Som vognmand kører vi på daglig basis mange kilometer, og hver dag er vi opmærksomme på at reducere vores brændstofforbrug så meget som muligt. Desuden kører vi kun i vogne, der lever op til de særlige krav til kørsel i miljøzonerne. Samtidig rådgiver vi kunder i ansvarlig affaldssortering, og rådgiver også gerne din virksomhed i ansvarlig affaldssortering – til gavn for både miljø og din virksomheds økonomi.

Vores historie

Poul Schou A/S har som transportvirksomhed en lang historie, der rækker helt tilbage til 1940. Navnet, Poul Schou, har vi fra firmaets Far – Poul Henrik Schou’s farfar. Som alle andre vognmænd på den tid, startede han op med en yderst beskeden vognpark: Én bil og én kasse, som under krigen, på grund af mangel på benzin, blev afløst af: Én hest og én kasse. Efter krigen blev vognparken udvidet i takt med at efterspørgslen på arbejde steg. Tre generationer har hver især været med til at præge og udvikle virksomheden til den totaltransportør, den er kendt for at være i dag.

Nye arbejdsområder kommer til for vognmand i Odense

Ved firmaets 25 års jubilæum i 1965 bestod vognparken af 25 lastbiler under ledelse af 2. generation, Jørgen Schou, som videreudviklede virksomheden med nye områder – heriblandt Affaldstransporten og Dansk Sikkerhedsmakulering. Siden 1993 har 3. generation, Poul Henrik Schou, ledet og tilført virksomheden den nyeste IT teknologi, og udbygget firmaets kompetencer inden for logistik og distribution samt startet Dokumenthotellet.

Kraftig vækst og opkøb

En kraftig vækst efter år 2000 er primært sket gennem opkøb af andre virksomheder. På den måde har vi styrket vores eksisterende forretningsområder, samt udvidet med nye. I dag består vognparken af ca. 100 lastbiler og hos Poul Schou beskæftiger vi ca. 250 medarbejdere.

Vognmand i Odense – arbejdsopgaver i hele landet

Poul Schou er i dag i stand til at varetage de fleste typer transport- og kranopgaver. Hovedsædet for vognmandsforretningen ligger lige uden for Odense på Fyn, men for langt de fleste opgaver er hele landet vores arbejdsplads.

Vores mål er at være …

  • Erhvervslivets primære valg som rådgiver, sparringspartner og udbyder af services indenfor transport, logistik og affaldshåndtering
  • Kendt som en serviceminded og miljøbevidst virksomhed, der agerer loyalt og troværdigt i markedet og altid leverer til tiden
  • En spændende og udviklende arbejdsplads, der tiltrækker dygtige og engagerede medarbejdere
  • En virksomhed, som vores medarbejdere er stolte af, og som underbygger definitionen af en konkurrencedygtig og kvalitetsbevidst virksomhed