Tommy Telt

Vores historie

For over 30 år siden startede Tommy Telt. Dengang bestod sortimentet af få borde og stole samt service til 100 personer. Sidenhen er butikken vokset og i dag kan vi dække bord til flere tusinde personer. Vi kan f.eks. tilbyde 10 forskellige slags stole og borde i mange størrelser, både runde og firkantede, med mulighed for at leje duge til dem alle. Kort sagt – vi leverer alt til festen.

  • Vi er også specialister i telte og kan levere alle størrelser – lige fra 3 m².
  • Vi finder altid et telt, der passer til dit arrangement eller til din have.
  • Vi leverer også gulv, lys og varme, så det er muligt at holde teltfeste i de kolde måneder.

Hos os skal du kun stille borde og stole op samt dække bordet. Vi kommer med det hele, stiller teltet op, og når I er færdige, tager vi teltet ned igen. Opvasken er selvfølgelig med i prisen på servicen. Vælger du service fra Tommy Telt, er det altid rent og klar til at sætte på bordet. Efter brug pakkes det hele ned i kasserne, og vi sørger for at vaske det hele op. Det koster ikke ekstra, men er med i prisen. Det samme gælder, hvis du vælger at leje stofduge.

Vi har butik/showroom i Risskov og Nørresundby, hvor det er muligt at se hele vores sortiment samt at prøve stole inden du lejer dem. Ring og book en tid i vores butik/showroom, og lad os tage en uforpligtende festsnak.