Bliv Partner

Bliv DEKRA Partner og slip for det administrative arbejde – helt gratis! 

Er du træt af at holde øje med, hvornår dine chaufførers beviser udløber? Vil du slippe for at bruge tid på at tilmelde kurser og søge diverse tilskud? Så bliv DEKRA Partner og lad os klare alt det praktiske for dig - helt uden beregning!

Som DEKRA Partner kan du koncentrere dig om de vigtige kerneområder i din virksomhed, og trygt overlade alt det administrative og styring af dine medarbejders efteruddannelse og kompetenceudvikling til os. Vi har nemlig samlet et stærkt team af medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe og servicere din virksomhed.

 

Alt dette får du som Partner

> Gratis adgang til Jobportalen med mulighed for at oprette ubegrænsede jobannoncer samt adgang til et professionelt rekrutteringsværktøj.

> Vi sørger for tilmelding af dine medarbejdere til efteruddannelse samt andre relevante, lovpligtige og aftalte AMU-kurser.

> Vi hjælper med ansøgning af refusion for løntabsgodtgørelse/VEU, kørselsgodtgørelse og kompetencefonde.

> Vi hjælper dig med at lave en realkompetencevurdering /RKV) på dine medarbejdere. 

> Vi giver kvartalsvis feedback på dine medarbejdere; Hvornår de skal have fornyet deres certifikater.

> Vi tilmelder til alle AMU-kurser du og dine medarbejdere har brug for, uanset hvilken skole der tilbyder disse – også uden for DEKRA.

> Vi stiller en sikkerhedsrådgiver til rådighed, som bl.a. kan varetage tilsyn med at reglerne for farligt gods overholdes.

> Vi giver dig mulighed for at præsentere din virksomhed for eleverne på vores erhvervsskoler og på vores jobmesser.

> Vi giver et samlet overblik over din virksomheds samlede kursusaktiviteter hos DEKRA.  

 

Bliv DEKRA Partner

Har du spørgsmål, eller ønsker du at indgå en DEKRA Partneraftale? Så kontakt os på tlf. 70 60 65 00 og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde din virksomhed.