Om os

DEKRA vil være Danmark største formidler af jobs indenfor transportbranchen. Formålet med Jobportalen er, at give jobsøgende chauffører et nemt og overskueligt overblik over jobs indenfor transportområdet. For vognmænd, ønsker vi at tilbyde en nem og gratis indgang til at oprette jobopslag og finde dygtige og kvalificerede medarbejdere.

DEKRA har fokus på at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet.

Til hverdag skaber mere end 400 kolleger dagligt værdi sammen med vores kunder, kursister og borgere. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA dækker hele Danmark.

 

Hvad siger kunderne

Det var nemt og lækkert at oprette jobopslaget på DEKRA's Jobportal og kan klart anbefale den til søgning af nye medarbejdere. Opslaget gav 330 visninger på under 2 uger og SDL modtog 16 ansøgninger.  Via Jobportalen fandt vi en ny og dygtig medarbejder, som vi kunne gøre brug af i vores chaufførstab. Vi vil helt sikkert ligge jobopslag på Jobportalen, næste gang vi skal bruge nye chauffører.

Driftschef Laila Petersen, SDL