Jobsøgende

Opret din profil og
find dit drømmejob.
Opret profil

Arbejdsgiver

Opret en gratis jobannonce
og find dygtige medarbejdere.
Opret job

Succeshistorier

 

     

Jesper Habekost, Kolding

Jeg har i mange år savnet en jobportal kun til transportsektoren! Nu benytter jeg kun jeres portal til at søge job indenfor busbranchen. Jeg synes portalen er så enkel som den er, uden at virke uprofessionel eller useriøs. Man bliver ikke bombarderet og får smidt alt mulig ''ligegyldigt'' i hovedet når man åbner siden.

 

 

Nikolai Lauridsen, Herning

At bruge jobportalen har været dejligt, nemt, overskueligt og det er nemt at søge efter de jobs man ønsker sig. 

Jobportalen har også givet mig et job hos Silkeborg Fragt som natchauffør, og det er en god arbejdsplads. Jeg kan varmt  anbefale Jobportalen til andre.

 

 

Lars Henrik Petersen, Kbh

Jeg synes det er nemt at bruge siden. Første gang skal man bruge lidt tid på at sætte den op og skrive et CV der fortæller den kommende Vognmand, hvilke kompetencer du kan tilbyde. Jeg har flere gange om ugen modtaget mails med virksomhedernes jobopslag, som jeg kan vælge at skrive en ansøgning til og jeg får kun tilsendt de job jeg ønsker. Jeg kan bestemt anbefale siden til andre.

 

Seneste Jobs

Succeshistorier

 

 

SDL søgte på DEKRA´s Jobportal.

"Det var nemt og lækkert at oprette Jobopslaget i portalen og kan klart anbefale denne portal til søgning af nye medarbejdere. Opslaget gav 330 visninger på under 2 uger og vi modtog 16 ansøgninger.  Via denne portal fandt vi en ny medarbejder som vi kunne gøre brug af i vores chaufførstab. Vi vil helt sikkert ligge jobopslag på Jobportalen næste gang vi skal bruge nye chauffører".

 

 

 

 

 

Silkeborg Fragt søgte på DEKRA´s Jobportal.

"Fik tilbuddet om, at blive Partner kunde i DEKRA, hvilket har gjort min dagligdag lettere.

Det er en løsning jeg ikke har fortrudt. Med Ca. 80 chauffør har det været dejligt for mig, at DEKRA har taget sig af udløb af mine chaufførs beviser og tilmeldt dem på kurser, søgt VEU mm, og altid med et smil!

I samme ombæring har jeg oprettet en virksomhedsprofil på DEKRA´s jobportal. Efter blot 9 dage med et aktivt jobopslag, blev stillingen vist 483 gange og en ny medarbejder blev ansat.

De bedste anbefalinger herfra, og da jeg er Partner kunde hos DEKRA, så kostede det mig ikke engang noget at komme på  løsningen".

 

Flere Jobs